Om oss

Om oss

Mersport besitter specialistkompetens och erfarenhet sedan övertagandet 1988 som redan då hade varit 20 år i branchen. Vi vet att Profilprodukter skapar en fysisk upplevelse av varumärket och har lång livslängd. Vi utarbetar en strategi för inköpen av profilprodukterna, oavsett om syftet är att stärka relationer, öka försäljning, skapa lojalitet eller öka varumärkeskännedom.

Mersport Agenturer AB ett företag i branchen över 30 år. Vårt sortiment omfattar totalt ca 35000 artiklar. Det räcker med ett telefonsamtal för att du ska se bra ut — även i profil.

Våra kunder finns inom företag, stat, kommun, landsting och organisationer och vi har genom åren skaffat oss kunskap om skilda branscher. Nyfikenheten, glädjen av att lära sig något nytt och spänningen i att bygga upp en image kring en kund gör att vi hela tiden ser framåt med öppna ögon. Att inte riktigt veta vad nästa uppdrag kommer att handla om är en stimulans som leder till kreativitet och nytänkande. Sedan 1990 håller vi till i moderna lokaler på ca:400 m2 på Västra Industrigatan i Ronneby.

Hela vårt tryckeri och sortiment, vår utställning, webbsida, nyhetsbrev, kontaktvägar och allt kring ekonomin är byggt för optimal service till näringsliv och organisationer.

Vad gör vi?

Genom oss har du tillgång till ett av branschens ledande sortiment av arbetskläder, profil-, present- och promotionartiklar. De ingår som en självklar del av vårt sortiment.

När det gäller arbetskläder, profil-, present- och promotionartiklar, jobbar vi med ca 100-150 leverantörer och nästan lika många kataloger. De innehåller det mesta du behöver för profilering och promotion.

Men eftersom vi är lite mer unika, har vi dessutom direkt kontakter med några fabriker i fjärranöstern bl.a. Kina. Med idén att, ju mer som kommer från en källa, desto mindre krångel tid och kostnader.

Profilkläder

Vi hjälper företag att profilera sig. Den som lyckas profilera sig tydligt och långsiktigt, uppfattas som en vinnare och blir oftast en vinnare.

Yrkeskläder

Vi har yrkeskläder för de flesta arbetsuppgifter inom bygg, hantverk, industri, service och vårdsektorn. Det är alltid en kombination av material, design och funktion som ligger till grund för ditt val. Oavsett vad ditt företag gör ska ni ha möjlighet att hitta yrkeskläder som passar.

Present / Reklamartiklar

Hos oss hittar du allt från sommar/julgåvan till personalen och kunderna, reklamartiklar till kick-off, mässor, företagspresentationer.

Originaljobb

Vi hjälper Er med att göra logotyper eller ändra era original snabbt och enkelt.